ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιακόπουλος: "Διαφορά με την Α1 μόνο στους ξένους"

Λιακόπουλος: "Διαφορά με την Α1 μόνο στους ξένους"

Ο Νίκος Λιακόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3, όπου μίλησε για το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τον Φάρο Κερατσινίου που μοιάζει να είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" φιλοξενήθηκε σήμερα (1/7) ο Νίκος Λιακόπουλος. Ο πλεϊμέικερ του Φάρου Κερατσινίου μίλησε για το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, το οποίο δεν θα έχει πολλές διαφορές από αυτό της Basket League, όπως παραδέχθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή στην Α2, έπειτα από τον οικειοθελή υποβιβασμό του Πανελευσινιακού σχολίασε: " Ήταν κάτι που όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε, όλοι οι παίκτες, πιστεύαμε ότι η ομάδα θα παίζει στην Α2. Έγινε και τυπικά".

Για το αν ο Φάρος είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο: " Δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε πως είμαστε το πρώτο ή το δεύτερο φαβορί. Η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλές μεταγραφές καλών παικτών. Είμαστε έμπειροι παίκτες και πιστεύω θα έχουμε μια καλή ομάδα για να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1".

Για το πρωτάθλημα της Α2 που περιλαμβάνει δυνατές ομάδες: " Είναι τρεις-τέσσερις ομάδες δυνατές και θεωρώ έξι-επτά θα διεκδικήσουν την άνοδο. Θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό".

Αναφορικά με την επιλογή του να μην συνεχίσει στην Α1: " Όπως είναι γενικά η κατάσταση στη χώρα έτσι είναι και στο μπάσκετ. Δεν είναι θέμα κατηγορίας. Είναι τι στόχους έχεις και πως βλέπεις το μπάσκετ. Είχαμε συμπαίκτες που αγωνιζόμασταν μαζί τα προηγούμενα χρόνια και μας είχαν ενημερώσει για πως έχει η κατάσταση".

Για τις διαφορές που έχει η Α2 με την Α1: " Η διαφορά με την Α1 θα είναι μόνο στους ξένους. Το μπάσκετ είναι το ίδιο, είτε στην Α1, είτε στην Α2 και τη Β' Εθνική, αρκεί να υπάρχουν παίκτες που το καταλαβαίνουν και μπορούν να παίξουν καλά μεταξύ τους. Έτσι πιστεύω, η μοναδική διαφορά θα είναι μόνο η συμμετοχή ξένων παικτών στην ομάδα της Α1".

Αν ο Πανιώνιος θα κρίνει εν πολλοίς το πρωτάθλημα: " Βέβαια όταν υπάρχουν τέτοιες ομάδες, με τέτοια φανέλα. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια αντίπαλος του Πανιώνιου και γνωρίζω πολύ καλά τι πρεσβεύει αυτή η ομάδα".

Όσο για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη χώρα: " Αυτά που συμβαίνουν σε κρατούν καθηλωμένο να παρακολουθείς τις ειδήσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ