ΜΠΑΣΚΕΤ

Λειψή αγωνιστική

Λειψή αγωνιστική
INTIME SPORTS

Η ένατη αγωνιστική της Α2 κατηγορίας θα διεξαχθεί με ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά... ντέρμπι στην περιφέρεια. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Λιβαδειά.

Η ένατη αγωνιστική της Α2 κατηγορίας δεν έχει κάποιο ντέρμπι κορυφής (σ.σ.: θα ξεκινήσουν από το επόμενο Σάββατο), αλλά περιλαμβάνει αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της "ουράς". Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λιβαδειά, θέλοντας να βάλει τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών, την ώρα που ο Ερμής Λαγκαδάς δίνει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι Αετός - Λαύριο αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, λόγω της 6ης Δεκεμβρίου και της συμπλήρωσης έξι ετών από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το πρόγραμμα:

ΟΦΗ - Λιβαδειά

Ερμής Λαγκαδά - Δόξα Λευκάδας

Φίλιππος Βέροιας - Αρκαδικός

Ηλυσιακός - Ψυχικό

Καβάλα - Παγκράτι

Εθνικός Πειραιά - Ηρακλής

ΟΦΗ - Λιβαδειά

Μετά από πέντε σερί ήττες, ο ΟΦΗ δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Ειδικά εντός έδρας απέναντι στη Λιβαδειά. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον Άλεν Τρεπάλοβατς, που ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο (σ.σ.: δεν αγωνίστηκε απέναντι στο Ψυχικό), όχι όμως και με τον Νίκο Μποχωρίδη, οποίος θα αγωνιστεί με προσατευτική μάσκα (σ.σ.: τραυματίστηκε στη μύτη την προηγούμενη αγωνιστική). Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί δεν γνωρίζουν αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σάκη Βεσκούκη, που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ερμής Λαγκαδά - Δόξα Λευκάδας

Όταν βρίσκεσαι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι δεδομένο πως η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ομοίως και για τον Ερμή Λαγκαδά, που φιλοξενεί τη Δόξα Λευκάδας. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Σταμάτη Μπένα, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γκόραν Βουτσίτσεβιτς. Από την άλλη, οι Λευκαδίτες θέλουν να δημιουργήσουν νικηφόρο σερί με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο τους.

Φίλιππος Βέροιας - Αρκαδικός

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Φίλιππο Βέροιας, που βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, την ώρα που ο Αρκαδικός θα ανηφορίσει στη Βέροια με την ψυχολογία στα ύψη. Οι "μπλε" προέρχονται από την επιβλητική νίκη επί του Εθνικού Πειραιά και θέλουν όσο τίποτε άλλο το "διπλό" για να παραμείνουν σε επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ηλυσιακός - Ψυχικό

Με... φόρα από τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες, το Ψυχικό θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του ανωτερότητα απέναντι στον Ηλυσιακό. Οι "κυανοκίτρινοι" θα παραταχθούν πλήρεις, αν και ο Σπύρος Πάνου αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του χεριού του, κυνηγώντας το τέταρτο σερί ροζ φύλλο αγώνα. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ο Σπύρος Σταθούλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Καβάλα - Παγκράτι

Η Καβάλα είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με το Παγκράτι. Ειδικά από τη στιγμή που οι "ροσονέρι" θα παραταχθούν δίχως τους Άλκη Παππά και Σωκράτη Ψαρόπουλο, που έμειναν στην Αθήνα λόγω ίωσης και τραυματισμού (στον αστράγαλο), αντίστοιχα. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κωστής Δέδες, που όμως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Εθνικός Πειραιά - Ηρακλής

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Εθνικός Πειραιά απέναντι στον Ηρακλή, μιας και οι νεοφώτιστοι είναι τιμωρημένο με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Η απουσία του Ηρακλή όμως είναι πολύ πιο σημαντική. Ο "Γηραιός" θα παραταχθεί δίχως τον Δημήτρη Δέσπο, που πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται εσχάτως στο γόνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ