ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κυνηγάει" Κουμπούρα ο Αίολος Αστακού

"Κυνηγάει" Κουμπούρα ο Αίολος Αστακού

Το όνομα του Φάνη Κουμπούρα βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφική λίστα του Αίολου Αστακού αλλά ο πολύπειρος γκαρντ έχει συμβόλαιο με τον Προμηθέα Πατρών και για τη νέα χρονιά.

Μια κίνηση με την οποία θα καταστήσει σαφές σε όλους ότι θέλει να κυνηγήσει την άνοδο στην Basket League, επιχειρεί να πραγματοποιήσει ο Αιόλος Αστακού. Οι Αιτωλοακαρνάνες προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον 32χρονο Φάνη Κουμπούρα.

Η περίπτωσή του έμπειρου γκαρντ ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Κουμπούρας βρίσκεται στους Πατρινούς από το περασμένο καλοκαίρι και την περσινή χρονιά είχε μια καλή σεζόν στην Α2 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καλή πορεία των νεοφώτιστων.

Ο Προμηθέας Πατρών μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει μέσω μπαράζ την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία, καθώς ηττήθηκε στο παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση από το Φάρο Κερατσινίου, όμως η ομάδα του Πειραιά δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στη Basket League κι έτσι οι Πατρινοί πήραν τη θέση τους.

Δεν είναι σίγουρο, πάντως, ότι ο άλλοτε διεθνής γκαρντ θα βρίσκεται του χρόνου στην Αχαΐα, καθώς την περίπτωση του εξετάζει σοβαρά ο νεοφώτιστος στην Α2, Αίολος Αστακού. Το γεγονός πως στην ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε συνδυασμό με το πολύ δυνατό ρόστερ που έχει "χτίσει" ο Αίολος μέσω προσθηκών και ανανεώσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν δείχνει ικανό να δελεάσει τον Κουμπούρα για να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις.

Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο στα δικά του χέρια, καθώς πρέπει να δώσει το ΟΚ και ο Προμηθέας Πατρών. Το μόνο δεδομένο είναι ότι η ομάδα του Αιόλου δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ