ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φάρος

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φάρος

Παίκτες και προπονητές έπιασαν... δουλειά στον Φάρο, καθώς η ομάδα του Κερατσινίου ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ο Φάρος θέλει να καταφέρει να επαναλάβει την περσινή του εξαιρετική πορεία. Η ομάδα του Κερατσινίου με τον Γιάννη Τζήμα πλέον στα ηνία πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Θεσσαλό τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ο Φάρος Κερατσινίου ξεκίνησε την προετοιμασία σήμερα(22/8) στο Κλειστό του Κερατσινίου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο προπονητής μας, Γιάννης Τζήμας είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες μας οι οποίοι επέστρεψαν με ιδιαίτερη όρεξη και κέφι στις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς ώσπου ο Φάρος να μάθει τις ημερομηνίες της έναρξης των επίσημων αγώνων του. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιήσει και μία σειρά φιλικών παιχνιδιών προκειμένου ο κ. Τζήμας και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Φράττας και Άγγελος Κοματάνος να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα".

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φάρος
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φάρος
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φάρος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ