ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινάει και το Παγκράτι

Ξεκινάει και το Παγκράτι

Στην γραμμή εκκίνησης θα μπει αύριο (20/8) το Παγκράτι, καθώς οι "ροσονέρι" ξεκινάνε την προετοιμασία τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2

Το πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Το Παγκράτι θέλει να είναι έτοιμο για την σκληρή μάχη που το περιμένει κι έτσι από αύριο (20/8) θα ξεκινήσει η προετοιμασία με στόχο όλοι να είναι έτοιμοι για την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος περιμένει να δει αύριο στην πρώτη προπόνηση τους Ράπτη, Ψαρόπουλο, Δέδε και Κουτρούλια που παρέμειναν στην ομάδα, ενώ νέα πρόσωπα θα είναι ο Σλοβένος γκαρντ, Ματς Κοβάσεβιτς και οι Άλκης Παππάς, Χρήστος Λάκκας, Κώστας Παπαντωνάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παγκρατίου αναφέρει:

" Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ Ανδρών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη 20/8) και ώρα 16:30 στο κλειστό του Μετς.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Ντίνος Καλαμπάκος, το τεχνικό τιμ αλλά και η διοίκηση θα έχουν την ευκαιρία να καλωσορίσουν τους παίκτες (παλιούς και νεότερους) στην ομάδα μας, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την Α2 Εθνική Κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ