ΜΠΑΣΚΕΤ

Κράτησε Τζουγκαράκη και Προδρόμου ο Αρκαδικός

Κράτησε Τζουγκαράκη και Προδρόμου ο Αρκαδικός

Ο Αρκαδικός συνεχίζει τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Σάββα Τζουγκαράκη και Γιάννη Προδρόμου να παραμένουν γι' ακόμα μία χρονιά στην ομάδα.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζίμη Κουστένη, στον Αρκαδικό ξεκίνησαν τον σχεδιασμό του ρόστερ. Οι Γιάννης Προδρόμου και Σάββας Τζουγκαράκης παραμένουν στην ομάδα, με τον πρώτο να συνεχίζει για δεύτερη χρονιά και τον δεύτερο για τρίτη.

"Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους Σάββα Τζουγκαράκη και Γιάννη Προδρόμου. Ο Σάββας Τζουγκαράκης θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Αρκαδικό και ο Γιάννης Προδρόμου για δεύτερη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από τη μεριά του, ο Τζίμης Κουστένης μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρκαδικού: "Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι πάλι σε τόσο γνώριμα για εμένα μέρη. Η καταγωγή μου είναι από την Τρίπολη. Έχω περάσει εδώ πολλά καλοκαίρια, έχω φίλους που έχουμε μεγαλώσει παρέα, έχω παίξει εδώ σε αυτό το κλειστό πολλές φορές μπάσκετ και πραγματικά είναι τιμή μου που θα υπηρετήσω την ομάδα του Αρκαδικού από την θέση του προπονητή."

Ενώ για το αν είναι για τον ίδιο μία πρόκληση ο Αρκαδικός και το πρωτάθλημα της Α2, είπε: "Ναι ασφαλώς και είναι μία πρόκληση. Αποδέχθηκα με χαρά και τιμή την πρόσκληση του προέδρου του Μιχάλη του Σμυρνιώτη. Γνωρίζω τι σημαίνει Αρκαδικός για την πόλη μας και τον νομό μας και θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου και με τις δυνατότητες που έχω να βοηθήσω την ομάδα να βρει πάλι τα πατήματα της και να μπει πάλι σε σταθερά μονοπάτια ανόδου για καλύτερες μέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ