ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά σε Γκίλκριστ ο Χολαργός

Κοντά σε Γκίλκριστ ο Χολαργός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αλλαγή ξένου θα προχωρήσει ο Χολαργός, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ο Ρόμπερτ Γκίλκριστ είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κέβιν Μπλίκερ, ο οποίος δεν έπεισε.

Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α2, ο Χολαργός είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό του. Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου αποχαιρέτησε πρόωρα τον Κέβιν Μπλίκερ (σ.σ.: δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος), ο οποίος δεν έπεισε με την παρουσία του στην προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα.

Οι ψίθυροι σχετικά με την ανεπάρκειά του να σταθεί σε αυτό το επίπεδο μετατράπηκαν σε φωνές, με αποτέλεσμα την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τους νεοφώτιστους.

Η διάδοχη κατάσταση δεν άργησε πάντως, αφού η αθηναϊκή ομάδα προχώρησε άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ρόμπερτ Γκίλκριστ! Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ έκανε θραύση πέρσι στην Α2 με τα χρώματα του Περιστερίου, αποτελώντας... ανακάλυψη του Κώστα Παπαμάρκου στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Με 12.4 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 2.1 κοψίματα (!) ανά παιχνίδι, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Περιστερίου, δίχως όμως να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό.

Με την επικείμενη απόκτησή του, ο Χολαργός αποκτά μια εξαιρετική λύση στη φροντ λάιν, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητά του. Στο "Αντώνης Τρίτσης" δεν έχουν κρύψει άλλωστε τις φιλοδοξίες πρωταθλητισμού που υπάρχουν φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ