ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά σε Φάρο Κερατσινίου ο Σκορδίλης

Κοντά σε Φάρο Κερατσινίου ο Σκορδίλης
INTIME SPORTS

Ο Φάρος Κερατσινίου είναι έτοιμος να προκαλέσει αίσθηση για μία ακόμη φορά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Γάιο Σκορδίλη.

Η λέξη "υπέρβαση" είναι μικρή για να περιγράψει πλήρως (και επαρκώς) τις μεταγραφικές κινήσεις του Φάρου Κερατσινίου το φετινό καλοκαίρι. Οι νεοφώτιστοι έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Νίκο Λιακόπουλο, τον Βαγγέλη Καράμπουλα, τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον Μιχάλη Κακιούζη, τον Μανώλη Παπαμακάριο και τον Μάριο Μπατή.

Δεν μένουν εκεί όμως, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη με πολυετή θητεία στην Basket League. Ο λόγος για τον Γάιο Σκορδίλη (σ.σ.: για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε νωρίτερα το καλοκαίρι και ο Προμηθέας Πατρών), ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη.

Ο 28χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πατρών και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει συμβόλαιο σε ομάδα της Basket League, με αποτέλεσμα ο Φάρος Κερατσινίου να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Κι όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία δεν είναι μακριά. Κάτι που εφόσον υλοποιηθεί θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τους νεοφώτιστους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ