ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει και Παπαμακάριο

Κλείνει και Παπαμακάριο
INTIME SPORTS

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Φάρο δεν σταμάτησε ούτε στον Μιχάλη Κακιούζη. Οι νεοφώτιστοι στην Α2 συμφώνησαν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον πολύπειρο, Μανώλη Παπαμακάριο

Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε στην Α2 και ο στόχος του είναι να μην μείνει για πολύ. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι κινήσεις που κάνει. Οι παίκτες επιπέδου Α1, με πλούσιες ευρωπαϊκές παραστάσεις συνεχίζουν να... κατηφορίζουν στο Κερατσίνι. Οι νεοφώτιστοι είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμα μία υπέρβαση αποκτώντας τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Ο 34χρονος γκαρντ που έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, Μακεδονικό, Ολυμπιακό, Πανελλήνιο, Χιποσκούα, Πανελευσινιακό, Φουενλαμπράδα και ΚΑΟΔ την περσινή σεζόν στην Α1 είχε κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,33 ριμπάουντ. Ο Παπαμακάριος ήταν στο στόχαστρο των περισσότερων ομάδων της Α1 (μεταξύ των οποίων Κηφισιά και ΚΑΟΔ), όμως καμία εξ αυτών δεν πλησίαζε την οικονομική προσφορά του Φάρου.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Α2 έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Νίκου Λιακόπουλου, Μιχάλη Κακιούζη, Νίκου Αγγελόπουλου και Βαγγέλη Καράμπουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ