ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέτζο και Τσαλδάρης έφτασαν στη Λευκάδα

Κέτζο και Τσαλδάρης έφτασαν στη Λευκάδα
INTIME SPORTS

Η Δόξα Λευκάδας έχει αποκτήσει τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Ματέο Κέτζο, με τους δύο παίκτες να ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα (1/9) ο Μάικ Ντι Νούνο, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Στη Λευκάδα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Δόξας. Οι Δημήτρης Τσαλδάρης και Ματέο Κέτζο μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά έπιασαν ήδη δουλειά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Αμφότεροι φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας, ξεκινώντας τις προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα. Θυμίζουμε πως έως τώρα οι "μπλε" έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Σάββα Χρυσόπουλου, Στέλιου Ιωάννου, Σάββα Μανούσου, Ανδρέα Κανονίδη, Κρίστιαν Κούτρα, Σάκη Καρύδα, Τριαντάφυλλο Πεταλωτή και Ανδρέα Πετρόπουλο.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ντι Νούνο

Αφίξεις δεν είχαν μόνο στη Λευκάδα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Ο Ηρακλής υποδέχεται την Τρίτη (1/9) τον Μάικ Ντι Νούνο, που θα αποτελέσει τον νέο γκαρντ της ομάδας. Ο 25χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του Eastern Kentucky, με τον "Γηραιό" να αποτελεί τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ