ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπλοκή παικτών του Εθνικού Πειραιά με οπαδούς της ΑΕΛ

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ / Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ / Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, οι άνθρωποι του Εθνικού Πειραιά κατήγγειλαν επίθεση από τους οπαδούς των "βυσσινί" και τραυματισμό του γυμναστή. Συμπλοκές μεταξύ των παικτών με τους οπαδούς!

Η ΑΕΛ έκανε τη μεγάλη έκπληξη μετά την εντός έδρας νίκη επί του Εθνικού Πειραιά (93-91) για την 25η αγωνιστική της Α2. Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης όμως, οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων κατήγγειλαν πως δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς των "βυσσινί" εντός των αποδυτηρίων τους.

Όπως αναφέρουν από τον Εθνικό Πειραιά, καθώς οι παίκτες των "κυανόλευκων" έφευγαν για τα αποδυτήρια, από την κερκίδα των οπαδών της ΑΕΛ έπεσε κάδος σκουπιδιών, ο οποίος τραυμάτισε τον γυμναστή της ομάδας. Για να ακολουθήσει η παρουσία τους στον διάδρομο των αποδυτηρίων του κλειστού της Λάρισας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, οι παίκτες του Εθνικού Πειραιά αντέδρασαν με αποτέλεσμα συμπλοκή των δύο πλευρών για μερικά δευτερόλεπτα.

Στην καταγγελία που έχει κάνει ο Εθνικός Πειραιά στη σελίδα του στο Facebook, όλα αυτά έγιναν " με την ανοχή της αστυνομίας", η οποία πάντως λίγη ώρα αργότερα προχώρησε σε προσαγωγές.

Συμπλοκή παικτών του Εθνικού Πειραιά με οπαδούς της ΑΕΛ

Περίπου τρεις ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Εθνικός Πειραιάς προσέθεσε με νέα δημοσίευσή της πως " με τη λήξη του ματς επικράτησε χάος, με σοβαρά επεισόδια και ρίψεις αντικειμένων προς τους παίκτες μας από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ο γυμναστής της ομάδας μας, Κώστας Πέττας, δέχτηκε πλαστικό κάδο στο κεφάλι. Ακολούθησε εισβολή των οπαδών στα αποδυτήρια της ομάδας μας, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τους παίκτες μας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ευτυχώς, κανένα μέλος της αποστολής δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο από... θαύμα, καθώς η προστασία από την αστυνομία ήταν ανύπαρκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο δεκάλεπτο οι οπαδοί της ΑΕΛ άναψαν καπνογόνα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική, με τους διαιτητές ωστόσο να αδιαφορούν πλήρως για τα δρώμενα, να μην διακόπτουν το παιχνίδι, ούτε καν να κάνουν συστάσεις.

Στο σημείο αυτό εκπρόσωπος της διοίκησης ζήτησε από παριστάμενο αστυνομικό να λάβει μέτρα για να κάνει την ακόλουθη απάντηση: "δεν είναι αρμόδιος. Στο παιχνίδι δεν υπάρχουν αστυνομικά μέτρα, απλώς περνούσα με το περιπολικό!!!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ