ΜΠΑΣΚΕΤ

Κασαμπαλής: "Τελικός με Αμύντα"

Κασαμπαλής: "Τελικός με Αμύντα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Τάσος Κασαμπαλής δήλωσε ότι στον Αίολο Αστακού θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στον αγώνα με τον Αμύντα (Σάββατο 22/10, 17:00) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2.

Η ήττα από τον Φάρο στο Κερατσίνι την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 δεν άρεσε σε κανέναν στον Αίολο Αστακού που έχει υψηλούς στόχους φέτος. Και για αυτό ακριβώς ο Τάσος Κασαμπαλής τόνισε ότι είναι απαραίτητο για την ομάδα του να κερδίσει τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Αμύντα (Σάββατο 22/10, 17:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου σέντερ στο επίσημο σάιτ του Αίολου: “ Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι ο Αμύντα, καθώς οι παίκτες είναι χρόνια μαζί και έχουν δέσει μεταξύ τους, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό, γιατί προερχόμαστε και από ήττα μέσα στον Φάρο και θέλουμε να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών! Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαστε όλοι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι! Θα ήθελα να γεμίσει το γήπεδο της Βόνιτσας από κόσμο το Σάββατο γιατί για μας είναι ο έκτος παίκτης στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για τη νίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ