ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλός βαθμός σε Πανιώνιο και Καβάλα

Καλός βαθμός σε Πανιώνιο και Καβάλα

Ο Πανιώνιος κι η Καβάλα πήραν τη νίκη σε φιλικά παιχνίδια που έδωσαν την Τετάρτη (7/9) απέναντι σε Χολαργό και Ασπίδα Ξάνθης, αντίστοιχα.

Μπορεί να είναι αντίπαλοι για τη wild card που οδηγεί στην Basket League, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Ο Πανιώνιος κι η Καβάλα έχουν αρχίσει να "ζεσταίνουν" τις μηχανές τους στη διάρκεια της preseason, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν την Τετάρτη (7/9) τον Χολαργό και την Ασπίδα Ξάνθης, αντίστοιχα.

Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν του Χολαργού με 84-71, με τον Νίκο Οικονόμου να βλέπει τους παίκτες του να παίζουν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ. Περισσότερα ασφαλή συμπεράσματα βέβαια θα υπάρξουν την Παρασκευή (9/9) στο φιλικό με τον Φάρο Κερατσινίου.

Από την πλευρά της, η Καβάλα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης, παίρνοντας τη φιλική νίκη με 80-67. Ο Ηλίας Μωσαΐδης έχει στα χέρια του ένα άκρως νεανικό ρόστερ το οποίο πρέπει να "δέσει" προκειμένου να είναι έτοιμο για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 39-35, 59-52, 80-67.

ΚΑΒΑΛΑ: Κουμλέλης 8, Γκέλιος 13 (3), Σκλήβας 8, Μούκας 13 (3), Κυριακού 2, Ερεβμπενάζιε 13 (1), Μάζουρτσακ 14, Σαββίδης 1, Μανάκας 4, Αναστασάκης 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ