ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλαϊτζίδης: "Το πρωτάθλημα είναι σαν μαραθώνιος"

Καλαϊτζίδης: "Το πρωτάθλημα είναι σαν μαραθώνιος"

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένας από τους πρωταγωνιστές του Ηρακλή στη νίκη επί της Καστοριάς, μίλησε στον ΠΣΑΚ για την πορεία του "γηραιού".

Αποφασισμένος να κάνει φέτος πραγματικότητα το στόχο της επιστροφής στη Stoiximan.gr Basket League είναι ο Ηρακλής. Ο "γηραιός" επιβλήθηκε δύσκολα της Καστοριάς με 78-68 και με την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγωνιστικές εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας στην Α2, παραμένοντας πιστός στη συνήθεια που έχει δημιουργήσει από πέρυσι να κερδίζει όλα τα "κλειστά" παιχνίδια.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένας από τους τέσσερις παίκτες του "γηραιού" που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων στον αγώνα του Σαββάτου, παραχώρησε συνέντευξη στον ΠΣΑΚ, όπου μίλησε για τον αγώνα με την Καστοριά, καθώς και για αυτόν που ακολουθεί με το Ψυχικό.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

- Δημήτρη, νικήσατε πιο δύσκολα απ' όσο μαρτυρά το 78-68. Θεωρείς ότι αιφνιδιαστήκατε από τον αντίπαλο; Νιώθατε πίεση επειδή προερχόσασταν από ήττα;

" Η Καστοριά έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει καλό υλικό. Παρότι είχαμε τον έλεγχο στο ματς, δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε και πλέον προχωράμε. Τώρα υπάρχει πάλι διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παραμείνουμε σε ρυθμό".

- Πιστεύεις ότι εφέτος θα καταφέρετε να πάρετε το εισιτήριο της ανόδου;

" Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα είναι σαν μαραθώνιος και υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Το Περιστέρι έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, έχει δυνατή ομάδα, όπως έχουμε κι εμείς. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ελπίζω όπως είπα να τα καταφέρουμε".

Επόμενος αντίπαλος σας είναι το Ψυχικό στην έδρα σας. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

" Το παιχνίδι με το Ψυχικό είναι δύσκολο, όπως άλλωστε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολλά έμπειρα παιδιά κι έχει έναν προπονητή, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον πάγκο της. Μάλιστα στο παιχνίδι με το Περιστέρι, νικούσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ