ΜΠΑΣΚΕΤ

Και Βασίλισσα και πρωταθλήτρια

Και Βασίλισσα και πρωταθλήτρια

Η ΑΕΚ πήρε και το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στο Ψυχικό και οι παίκτες της πανηγύρισαν με την ψυχή τους τόσο την επιστροφή στην Α1 όσο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δείτε videos από την Ζωφριά

Τελευταίος στόχος επετεύχθη... Η ΑΕΚ επικράτησε με 81-68 του Ψυχικού και κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Έτσι, επιστρέφει στην Α1 έχοντας στεφθεί και πρωταθλήτρια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αυτό της Α2.

Και Βασίλισσα και πρωταθλήτρια

Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες της ΑΕΚ με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα στο κλειστό της Ζωφριάς. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την άνοδο στην Α1 Ανδρών, σε ένα παιχνίδι που ήταν το τελευταίο της σεζόν.

Οι "σκληροπυρηνικοί" έδωσαν μάχη για μία φανέλα-ενθύμιο της δύσκολης φετινής σεζόν και στο τέλος οι περισσότεροι ανταμείφθηκαν καθώς όλοι οι παίκτες της Ένωσης έμειναν ημίγυμνοι.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν στα χέρια τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τον πέταξαν πολλές φορές πάνω κάτω ενώ τα καπνογόνα έδιναν κι έπαιρναν, δημιουργώντας... ομίχλη μέσα στο κλειστό. Ωστόσο, αυτό κανέναν ενόχλησε καθώς άπαντες είχαν πολλά πράγματα στο μυαλό τους εκείνη την ώρα. Συνεντεύξεις, ομαδικές φωτογραφίες, αυτόγραφα και φυσικά τους πανηγυρισμούς που συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.

Ήταν μία σεζόν που άπαντες που ήθελαν να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αυτός δεν ήταν άλλος από τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Στα του αγώνα, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα μοιραία από τη στιγμή που φάνηκε να κρίνεται θετικά για τους "κιτρινόμαυρους", η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Κατάφερε στο τέλος με τους Γκιζόγιαννη και Τσιάκο να πάρουν σημαντικές ανάσες σε ένα σημείο που το Ψυχικό πίεζε πολύ έχοντας μειώσει με όπλο την άμυνα ζώνης που έπαιξε για αρκετή ώρα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι όχι μόνο κράτησαν τη νίκη που χρειάζονταν αλλά πήραν και διαφορά ασφαλείας στο τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 47-40, 57-52, 81-68

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παναγιωταράς 3(1), Παπαντωνάκος 4(1), Φαλέκας 3, Καράμπουλας 8, Πολυτάρχου 10(2), Τσιότρας 2, Ζεγκίνογλου 2, Γκιζόγιαννης 17(2), Δρόσος, Παπαδιονυσίου 7(1), Τσιάκος 10, Δέσπος 15.

Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Αχής, Μοσχοβίτης 8, Καπινιάρης 7(1), Παπανικολάου 7(1), Αχής Π. 9(1), Πέττας 17(2), Κολώκας 10(1), Σκουλούδης 2, Παππάς 2, Πέτρουλας 4, Φιλιππάκος 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ