ΜΠΑΣΚΕΤ

Η φωτογράφιση του Αρκαδικού

Η φωτογράφιση του Αρκαδικού

Ο Αρκαδικός ετοιμάζεται για την έκτη συνεχόμενη σεζόν στην Α2 και λίγο πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Νίκη Λευκάδας. Με ιδιαίτερη όρεξη συνεχίζονται οι προπονήσεις

Πραγματοποιήθηκε χθες (7/10) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης η ετήσια φωτογράφιση του Αρκαδικού για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 που θα είναι η έκτη συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στην Α2. Όπως είναι φυσικό το κλίμα ήταν ανάλογο της κατάστασης με τους παίκτες να έχουν ιδιαίτερη όρεξη για πειράγματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που θα φέρει τους Αρκάδες απένατι στην ισχυρή Δόξα Λευκάδας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση, ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης μίλησε στους παίκτες του και τους απίστησε την προσοχή σε κάποια στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της Λευκαδίτικης ομάδας. Στα θετικά για τον κόουτς Καστρίτη είναι ότι πλέον το απουσιολόγιο είναι λευκό, καθώς ο Άκης Καλλινικίδης ξεπέρασε τον μικοτραυματισμό που αντιμετώπιζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ