ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Λιβαδειά γίνεται... Χολαργός

Η Λιβαδειά γίνεται... Χολαργός

Από τη Β' εθνική στην Α2 θα βρεθεί ο Χολαργός, ο οποίος συγχωνεύεται με την Λιβαδειά κι έτσι θα βρεθεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Συνεχίζει με προπονητή τον Παπαμάρκο.

Ο Χολαργός μπορεί να τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής και να μην πήρε το εισιτήριο για την Α2, όμως η νέα χρονιά θα τον βρει να αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήρθε σε συμφωνία για να συγχωνευτεί με τη Λιβαδειά κι έτσι μέσω... Βοιωτίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2. Το θέμα έκλεισε και τυπικά από τη στιγμή που οι διοικητικοί ηγέτες των δυο ομάδων, κ.κ. Δρόσος και Καφρίτσας, έδωσαν τα χέρια για να ολοκληρωθεί το deal.

Οι "πράσινοι" μπορεί να κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α2, όμως τα οικονομικά δεδομένα δεν τους αφήσουν το περιθώριο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον. Το τελευταίο διάστημα η Λιβαδειά βρισκόταν σε αναζήτηση μίας λύσης για την επόμενη σεζόν και ο Χολαργός φαίνεται πως είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Ο σύλλογος της Αττικής θα συγχωνευτεί με τους Βοιωτούς και θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική χρονιά στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

Σε αυτό το νέο βήμα στα ηνία του Χολαργού θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Κώστας Παπάμαρκος, ο οποίος θα αναλάβει να "χτίσει" την ομάδα για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ