ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Δόξα Λευκάδας θέλει τον Καλαμπόκη

Η Δόξα Λευκάδας θέλει τον Καλαμπόκη
INTIME SPORTS

Η Δόξα Λευκάδας ενδιαφέρεται έντονα για τον Γιάννη Καλαμπόκη, στον οποίο έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση. Άγνοια δηλώνουν στο νησί, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Την ώρα που η παραμονή του Βαγγέλη Ζιάγκου μοιάζει κάτι παραπάνω από βέβαιη -μετά τη νέα επαφή που είχε με τους διοικούντες τον σύλλογο - η Δόξα Λευκάδας βάζει πλώρη για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι νησιώτες έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη , ο οποίος όμως έχει έρθει σε επαφή με τον Προμηθέα Πατρών, την ώρα που υπάρχει ένας ακόμη παίκτης από τη Basket League που έχει δεχθεί επίσημη "κρούση".

Πρόκειται για τον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος βρίσκεται στις προτεραιότητες εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Ο 37χρονος γκαρντ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Ρέθυμνο, όντας ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή της η Δόξα Λευκάδας που του κατέθεσε επίσημη πρόταση.

Η διοίκηση του συλλόγου έσπευσε πάντως να αρνηθεί κάθε εμπλοκή σε μεταγραφικό σενάριο μέσω επίσημης ανακοίνωσης: " Το Σωματείο μας δηλώνει επίσημα ότι δεν επιβεβαιώνει καμία πληροφορία σχετικά με οποιοδήποτε όνομα που αφορά υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ομάδας μας και αναφέρεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τυύπο. Όλα τα νεώτερα σχετικά με την ενίσχυση του Σωματείου, θα ανακοινώνονται και θα παρουσιάζονται, όπως συμβαίνει πάντα, στην ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του Σωματείου, εναρμονισμένη στις απαιτήσεις της εποχής και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο του εθνικού μας αθλήματος και προσπαθεί για ό,τι ειναι το καλύτερο για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ