ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανατροπή των Μαχητών Δόξας Πεύκων

Η ανατροπή των Μαχητών Δόξας Πεύκων

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων πέτυχαν πολύ σημαντική νίκη επί του Ψυχικού (74-71) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2. Δείτε το συναρπαστικό φινάλε της αναμέτρησης (VIDEO).

Το Ψυχικό βρισκόταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έμοιαζε έτοιμο να σημειώσει μία σπουδαία νίκη μέσα στα Πεύκα επί των Μαχητών Δόξας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 . Στο τέλος, πάντως, έχυσε την καρδάρα, παρότι με 1,5 λεπτό να απομένει είχε το προβάδισμα με 71-67 και μαζί την κατοχή της μπάλας.

Το Ψυχικό υπέπεσε σε λάθος, οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο τελευταίο λεπτό (69-71), έβγαλαν νέα άμυνα και στο τέλος πήραν τη νίκη ύστερα από ένα δραματικό φινάλε. Ο Γερομιχαλός έβαλε 1/2 βολές μετά το φάουλ που του έκανε (εσκεμμένα) το Ψυχικό, ωστόσο ο Τζαγουάρα κέρδισε το επιθετικό ριμπάουντ και στη συνέχεια της φάσης ο Γερομιχαλός βρήκε ελεύθερο διάδρομο και σκόραρε με floater 6,6'' πριν από τη λήξη.

Ο κοινοτικός των Μαχητών ήταν αυτός που έπαιξε και την πιο σημαντική άμυνα της αναμέτρησης στην επόμενη φάση, κλέβοντας τη μπάλα μετά την επαναφορά των φιλοξενούμενων. Ο Καλαμπάκας κέρδισε φάουλ, έβαλε δύο βολές και στην τελευταία επίθεση ο Αχής δεν βρήκε στόχο στο τρίποντο της ισοφάρισης.

Δείτε στο video που ακολουθεί το συναρπαστικό φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ