ΜΠΑΣΚΕΤ

Γούναρης: "Το 100% των δυνάμεών μας"

Γούναρης: "Το 100% των δυνάμεών μας"

Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Δούκα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στο κλειστό του ΔΑΪΣ και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 (PHOTOS).

Με πολύ όρεξη για μπάσκετ και επίγνωση των δυσκολιών του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α2, ο Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα "εγκαινίασε" τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/8) άπαντες ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους στο κλειστό του ΔΑΪΣ, στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Μάριου Γούναρη και των συνεργατών του, Στέλιου Σταϊκόπουλου και Κώστα Αγγέλου.

Το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και με το... καλημέρα "στρώθηκαν" στη δουλειά. Οι Κουκάς, Ροδοστόγλου, Καυκής, Τζόρτζεβιτς, Μιχάλογλου, Καραμπάτσος, Κεφάλας, Δραγάτης, Πέτρου, Χαϊκάλης, Αγραβάνης, Καρράς, Μαστόρος και Τζελάλης, είδαν τον team manager του Δούκα, Δημήτρη Πέτρου, να τους υποδέχεται εκ μέρους της διοίκησης και να τους εύχεται "καλή σεζόν και όμορφο μπάσκετ".

Στη συνέχεια οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα κυλήσει σε ρυθμούς προσαρμογής τις επόμενες ημέρες και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στη πιο δυνατή του φάση.

Γούναρης: "Πολύ δουλειά και προσπάθεια"

Ο τεχνικός ηγέτης των "κυανόλευκων" Μάριος Γούναρης, στις δηλώσεις του με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τόνισε: "Στον Δούκα γίνεται μια νέα αρχή με μια καινούργια ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να «παντρέψουμε» τους έμπειρους με τους νεότερους παίκτες που διαθέτουμε από τα τμήματα υποδομής και να «πολεμάμε» όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως αντιπάλου, δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά και προσπάθεια".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν: "Αναμφίβολα το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Μιλάμε ίσως για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με πολύ δυνατές ομάδες, σπουδαίους παίκτες και μπάτζετ επιπέδου Α1. Στόχος μας είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να τα παλεύουμε όλα. Θα πάρουμε έναν-έναν τους αγώνες, από το πρώτο ματς του Κυπέλλου μέχρι το τελευταίο του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο".

Η "πρώτη" του Δούκα σε εικόνες

Γούναρης: "Το 100% των δυνάμεών μας"
Γούναρης: "Το 100% των δυνάμεών μας"
Γούναρης: "Το 100% των δυνάμεών μας"
Γούναρης: "Το 100% των δυνάμεών μας"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ