ΜΠΑΣΚΕΤ

Γούναρης: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο"

Γούναρης: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο"

Η πρόκριση επί της Λευκάδας έφερε ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Δούκα που πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του.

Η εκτός έδρας νίκη στην Λευκάδα και η πρόκριση εις βάρος της τοπικής Δόξας με σκορ 74-70, φέρνει τον Α.Σ.Ε. Δούκα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου την Παρασκευή (25/9, 17:00) θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του Δαϊς τον Προμηθέα Πατρών.

Από την αναμέτρηση, ωστόσο, θα απουσιάζει εκ νέου ο Γιάννης Ροδοστόγλου καθώς μόλις σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις μετά από αποχή δέκα ημερών λόγω λοίμωξης, ενώ ο Γιάννης Μολφέτας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Καυκή, ο έμπειρος γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη, ωστόσο, είναι ανέτοιμος με την συμμετοχή του να κρίνεται, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή.

" Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα στην Λευκάδα για να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Αντιδράσαμε πολύ σωστά στις δυσκολίες που συναντήσαμε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Προμηθέα Πατρών" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Δούκα, Μάριος Γούναρης, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, για να καταλήξει: " Ωστόσο, λόγω των πολλων τραυματιών, έχουμε μείνει λίγοι με αποτέλεσμα τα παιδιά να είναι κουρασμένα. Θα παλέψουμε όμως για το καλύτερο δυνατό παίζοντας, για πρώτη φορά φέτος, μπροστά στο κοινό μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ