ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκαγκαλούδης και Τότσιος στον Ηρακλή

Γκαγκαλούδης και Τότσιος στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Γκαγκαλούδη και Κώστα Τότσιου, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την περιφερειακή του γραμμή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανανεωμένος και άκρως ποιοτικός θα παρουσιαστεί ο Ηρακλής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Γιάννη Γκαγκαλούδη και Κώστα Τότσιου, αποκτώντας δύο εξαιρετικά ποιοτικές λύσεις για την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο πρώτος αποχώρησε από τη Λιβαδειά πέρσι λίγο πριν την ολοκλήρωση έχοντας κάνει βέβαια τη δουλειά του, αφού κράτησε τους Βοιωτούς στην κατηγορία. Όσο για τον δεύτερο; Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά, με τον οποίο έφτασε μέχρι τα playoffs.

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη

" Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (22/02/1978-1,92μ.) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου το 1998, ενώ την περίοδο 1999-2001 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δάφνης. Μετά από τις αρκετά καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Δάφνης, ο Γκαγκαλούδης πήρε μετεγγραφή στην ομάδα του Άρη. Με την ομάδα του Άρη κατέκτησε το Champions Cup το 2003 και στην συνέχεια “μετακόμισε” στην ομάδα του Παναθηναϊκού με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα (περίοδος 2003-2004). Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του καλαθοσφαιριστή ήταν ο ΠΑΟΚ (2004-2006), η ΑΕΚ (2007-2008) και στην συνέχεια η Ιταλική Ρόμα.

Ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας και Λιβαδειά όπου πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Α2".

Η ανακοίνωση για τον Κώστα Τότσιο

" Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του του Γ.Σ Ηρακλή ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τότσιου.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α2 είναι 38 ετών και η καριέρα του είναι γεμάτη καλάθια και επιτυχίες. Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1978.

Έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στους Ίκαρους Σερρών. Έχει αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας, τον Γ.Σ. Λάρισας, τον Μακεδονικό, τον Ιωνικό Λαμίας, τον Ηρακλή, επέστρεψε στον Ίκαρο Σερρών και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Το 2013 έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α2, όταν πέτυχε 24 πόντους στο ματς των Ίκαρων με το Παγκράτι και έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Βερτζάγια. Εν συνεχεία ξεπέρασε και το φράγμα των 5.000 πόντων στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Την περσινή περίοδο ήταν εκ των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ