ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννόπουλος αντί Γούναρη, στον Δούκα

Γιαννόπουλος αντί Γούναρη, στον Δούκα

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος αναμένεται να επιστρέφει στον πάγκο του Δούκα, μετά από απουσία μερικών μηνών, αντικαθιστώντας τον Μάριο Γούναρη. Ο μέχρι πρότινος κόουτς των "μπλε" ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο τους.

Ο Δούκας έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών, επικρατώντας το Σάββατο (14/11) εντός έδρας του Παγκρατίου (92-82) , στα πλαίσια της 7ης αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Η νίκη επί των "ροσονέρι" δεν στάθηκε αρκετή για να κρατήσει τον Μάριο Γούναρη στον πάγκο της ομάδας, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- οι δύο πλευρές θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Άμεσα.

Ο 45χρονος προπονητής ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου πως δεν απαλλάσσεται των καθηκόντων του, με έναν -όχι και τόσο- παλιό γνωστό να παίρνει τη θέση του. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννόπουλο, τον επί σειρά ετών τεχνικό της ομάδας, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι -για να αναλάβει ο Μάριος Γούναρος. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη δεχθεί μάλιστα κρούση από τους διοικούντες τον Δούκα, με την επανασύνδεση να μοιάζει υπόθεση ωρών για να γίνει πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ