ΜΠΑΣΚΕΤ

"Γηραιός" ο Αποστολίδης

"Γηραιός" ο Αποστολίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Γιώργος Αποστολίδης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Αυτή τη φορά, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ηρακλής, ο οποίος ενημέρωσε για τη συμφωνία με τον Γιώργο Αποστολίδη. Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στην Α2 κατηγορία με τα χρώματα της Δόξας Λευκάδας, ενώ πριν από μία διετία κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο "Γηραιός" τον είχε εδώ και καιρό στο "στόχαστρο", με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να έχουν ευτυχή κατάληξη. Παρεμπιπτόντως, άμεσα αναμένεται να πιάσει δουλειά ο Μάικ Ντι Νούνο, που από το μεσημέρι της Τρίτης (1/9) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Αποστολίδη

" Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ, Γιώργου Αποστολίδη που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με την φανέλα της Δόξας Λευκάδας.

Ο Γιώργος Αποστολίδης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Ηρακλή μας, έπειτα πήγε σ την Ολύμπια Λάρισας, τον Πανελλήνιο, την ΑΕΛ, τα Τρίκαλα, ξανά στον ΠΑΟΚ , τον Ηλυσιακό και στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε και ένα νταμπλ.

Ο Αποστολίδης ήταν και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Μάλιστα ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2002 και το Μουντομπάσκετ του 2003. Με την Εθνική Νέων Ανδρών, πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Αργεντινής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ