ΜΠΑΣΚΕΤ

Φινάλε με Μιλεντίγιεβιτς

Φινάλε με Μιλεντίγιεβιτς

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς αποτελεί τον τελευταίο παίκτη που θα εντάξει στο ρόστερ της η Κύμη. Ο νεαρός γκαρντ είναι διεθνής με τις "μικρές εθνικές" και προέρχεται από το Αιγάλεω.

Η Κύμη προκάλεσε αίσθηση με την απόκτηση του Βάιντας Καρινιάουσκας, αλλά δεν έμεινε εκεί. Κι αυτό γιατί ενέταξε στο δυναμικό της τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, ο οποίος έκλεισε το κεφάλαιο των μεταγραφών για τους νεοφώτιστους.

Ο 18χρονος κόμπο γκαρντ αποκτήθηκε από το Αιγάλεω, τη φανέλα του οποίου φορούσε από μικρό παιδί. Στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε σε σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στα χρόνια που συνυπήρξαν στα τμήματα υποδοχής του "Σίτι". Φέτος μάλιστα απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο, δίχως όμως να καταφέρει να χαρίσει στο Αιγάλεω την παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία. Θα έχει να θυμάται βέβαια το παιχνίδι με τον Κάδμο, όπου πέτυχε 48 πόντους (με 7 τρίποντα) .

Παράλληλα, να αναφέρουμε πως είναι διεθνής με τις "μικρές εθνικές" της Ελλάδας, όντας μέλος της δωδεκάδας που βρέθηκε πέρσι το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων του Ντουμπάι. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικής Εφήβων που προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ