ΜΠΑΣΚΕΤ

Φίλιππος Βέροιας: "Βιάστηκε η ΕΟΚ"

Φίλιππος Βέροιας: "Βιάστηκε η ΕΟΚ"
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορίας, θυμίζοντας πως... κάτι εκκρεμεί.

Το πρωτάθλημα της Α2 ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά το ποιες ομάδες υποβιβάστηκαν δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Η ΕΟΚ έβγαλε μεν την προξήρυξη του νέου πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στην κατηγορία, αλλά η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας έσπευσε να υπενθυμίσει πως υπάρχει μια εκκρεμότητα. Αυτή που αφορά την ένσταση που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, την προτελευταία αγωνιστική.

Οι "κόκκινοι" ζητούν την επανάληψη της αναμέτρησης επειδή στο Ιβανώφειο βρισκόταν κόσμος, παρότι ο "Γηραιός" ήταν τιμωρημένος με κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας:

" Εκδικάστηκε χθες Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 η ένσταση της ομάδας μας κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή. Το ΑΣΕΑΔ ζήτησε την κατάθεση υπομνήματος μέχρι την άλλη Πέμπτη και στη συνέχεια η έκδοση της απόφασης αναμένεται εντός εβδομάδος από την κατάθεση του υπομνήματος. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές και ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην δικαίωση της. Θεωρεί επίσης πρόωρη την έκδοση προκηρύξεων από πλευράς ομοσπονδίας χωρίς την έκδοση τελεσίδικης απόφασης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ