ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε (και) Λιακόπουλο ο Φάρος

Έχασε (και) Λιακόπουλο ο Φάρος

Ο Νίκος Λιακόπουλος θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω της θλάσης που υπέστη στον αγώνα του Φάρου με τους Μαχητές.

Μετά τον Γάιο Σκορδίλη και ο Νίκος Λιακόπουλος τέθηκε νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Κερατσίνι. Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ υπέστη θλάση στον αγώνα της πρεμιέρας με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και θα μείνει εκτός γηπέδων ένα με ενάμιση μήνα, χάνοντας σίγουρα τους επόμενους αγώνες με Αίολο Αστακού (εντός), Καβάλα (εκτός), Αμύντα (εκτός) και Χολαργό (εντός), ενδεχομένους και τους επόμενους δύο με Αρκαδικό και ΓΣΛ.

Θα στερηθούμε για καιρό τον Λιακόπουλο και τον Σκορδίλη, δύο βασικά ατού μας. Πρέπει να βρούμε δύναμη, υγεία και τις λύσεις ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έρχονται. Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Αστακό. Μια ομάδα πλήρης, πανέτοιμη που προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο” δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γιάννης Τζήμας, ο οποίος μίλησε ακόμα για τους αγώνες με Μαχητές Δόξας Πεύκων και Αίολο Αστακού, αλλά και την άτυχη στιγμή που είχε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους ...

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν"

Η επικράτησή μας απέναντι στους Μαχητές Πεύκων αποτελεί μία μεγάλη νίκη τεράστιας σημασίας για εμάς. Είχαμε περάσει δύσκολες μέρες και εγώ προσωπικά είχα μία άτυχη στιγμή και εύχομαι κανένας άνθρωπος του αθλητισμού να μη βιώσει κάτι παρόμοιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτούς που με τα μηνύματα και τα τηλέφωνά τους και ο καθένας με τον τρόπο του, μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα” τόνισε ο προπονητής του Φάρου.

Στον αγώνα με τα Πεύκα ήμασταν πολύ νευρικοί, άστοχοι σε εύκολα ελεύθερα σουτ και ήρθε και ο τραυματισμός του Νίκου Λιακόπουλου νωρίς να μας δημιουργήσει τρομερά προβλήματα. Παρόλα αυτά αλλάξαμε τα αγωνιστικά μας πλάνα, δείξαμε τρομερή διάθεση και θέληση να κερδίσουμε και με την εμπειρία μας στο τέλος πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.

Ο Μπατής, ο Βασιλόπουλος και ο Παπαδόπουλος παρότι ερχόντουσαν από σοβαρούς τραυματισμούς κάλυψαν το κενό και θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος” συνέχισε ο Γιάννης Τζήμας.

Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με άριστο κλίμα μεταξύ προπονητών και παικτών. Ο προπονητής και οι νεαροί παίκτες των Πεύκων έκαναν ένα φοβερό αγώνα και εύχομαι να συνεχίσουν το ίδιο καλά” ήταν το σχόλιο που έκανε για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων ο Λαρισαίος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ