ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερωτηματικό ο Μιλίσεβιτς με ΚΑΟΔ

Ερωτηματικό ο Μιλίσεβιτς με ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Στις Σέρρες βρίσκεται ο Μάρκο Μιλίσεβιτς και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος των Ικάρων με τον ΚΑΟΔ.

Στις Σέρρες βρίσκεται ο Μάρκο Μιλίσεβιτς και λογικά θα αγωνιστεί αύριο στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος των Ικάρων με τον ΚΑΟΔ.

Ο 29χρονος Σέρβος φόργουορντ με ύψος 2.04μ. που πέρσι είχε αγωνιστεί στον Ερμή Περάματος έφθασε χθες στις Σέρρες και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Λογικά ο τεχνικός των Ικάρων Σερρών, Στάθης Καμαράκης, θα του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάτι πάντως που θα κριθεί από την έκδοση του δελτίου του και μόνο.

"Σίγουρα δεν είναι έτοιμος αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει αφού πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη", υποστήριξε για τον Μιλίσεβιτς σε επικοινωνία του Sport24.gr ο Καμαράκης.

Ο τεχνικός των Ικάρων Σερρών δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί και για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 λέγοντας: " Είναι ένα θέμα που ασχολείται η διοίκηση.

Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμη μαζί με την διοίκηση να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε εξέλιξη. Τις περιμένουμε γνωρίζοντας ότι έχουμε δίκιο και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ