ΜΠΑΣΚΕΤ

Επισημοποιήθηκε η αναδιάρθρωση της Α2 κατηγορίας

Επισημοποιήθηκε η αναδιάρθρωση της Α2 κατηγορίας

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για την αναδιάρθρωση του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, στο οποίο τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχουν 16 ομάδες.

Η απόφαση της ΕΟΚ να κρατήσει την Α2 κατηγορία τον Φίλιππο Βέροιας σηματοδότησε εξελίξεις όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα βρίσκονται στο νέο πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για την αύξηση αυτών σε δεκαέξι (16), όπερ και σημαίνει πως μία ομάδα της Β' Εθνικής θα προβιβαστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία -εκτός κι αν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και παραμείνει ο Πανελευσινιακός.

Η σχετική ανακοίνωση: " Λόγω του προβλήματος που δημιούργησε η (υπ' αριθμ. 86/16-07-2015) απόφαση του ΑΣΕΑΔ περί επανάληψης του αγώνα των ομάδων Γ.Σ. Ηρακλής - Φίλιππος Βέροιας, την οποία η ΕΟΚ θεωρεί ως ανεφάρμοστη λόγω του χρόνου έκδοσής της και για την οποία απόφαση έχει διατυπώσει τις ενστάσεις της, αποφασίζεται η παραμονή και των δύο αυτών ομάδων στην Α2 Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Επιπρόσθετα για να αποφευχθούν τα προβλήματα της ομαλής διεξαγωγής του Πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή του με 15 ομάδες, αποφασίζεται ότι η Α2 Εθνική Κατηγορία θα απαρτίζεται από 16 ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ