ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο του Τζιάλλα στον Δούκα

Επίσημο του Τζιάλλα στον Δούκα

Ο Δούκας επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Κώστα Τζιάλλα, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σάββα Συμεωνίδη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Κώστας Τζιάλλας είναι από την Τετάρτη (28/9) κι επίσημα την τελευταία προσθήκη του Δούκα, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι "μπλε" επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον 32χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά.

" Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Τζιάλλα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ύψους 2.07, έχει πλούσια εμπειρία από την Α2 κατηγορία και η παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φροντ λάιν της ομάδας", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Δούκα.

Who Is Who

Γεννημένος στις 2/12/1984 με καταγωγή από την Άρτα, ο Κώστας Τζιάλλας έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στο Ελληνικό μπάσκετ με θητεία σε Πανελλήνιο (2002 - 05), Σπόρτιγκ (05-06), Π. Φάληρο (06-07), Παγκράτι (07-08), Δάφνη (08-09), Ίκαρο Καλλιθέας (09-10), Ίκαρο Νέας Σμύρνης (10-11), Ίκαρο Καλλιθέας (11-12) και Κηφισιά (12-13). Την τελευταία τριετία (13-16), φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά με τον οποίο κέρδισε μια άνοδο στη Β΄ Εθνική και πέρσι την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2. Με τους Πειραιώτες είχε τη τελευταία διετία 42 συμμετοχές στην Α2.

"Υγεία και σκληρή δουλειά..."

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Σάββα Συμεωνίδη, ο Κώστας Τζιάλλας τόνισε: " Είμαι χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη καριέρα μου. Ο Δούκας είναι μια ομάδα που λειτουργεί σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα και καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου, επομένως δεν ήταν δύσκολο να αποδεχθώ τη πρόταση που μου έγινε. Το βασικότερο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα από τη σκληρή και καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δικαιώνοντας τη διοίκηση και τους προπονητές μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ