ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημα στην Α2 το Περιστέρι

Επίσημα στην Α2 το Περιστέρι
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι επισημοποίησε την άνοδό του στην Α2 κατηγορία, ανακοινώνοντας παράλληλα την απόκτηση των Ρόμπερτ Γκίλχριστ και Θοδωρή Τσιότρα.

Στην Α2 κατηγορία θα αγωνίζεται -και επίσημα πλέον- το Περιστέρι, το οποίο προέβη στη σχετική ανακοίνωση. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων επισημοποίησε τον προβιβασμό του, την ώρα που έκανε γνωστό πως προχώρησε σε τρεις μεταγραφές.

Πιο συγκεκριμένα, οι "κυανοκίτρινοι" απέκτησαν τους Ρόμπερτ Γκίλχριστ και Θοδωρή Τσιότρα, οι οποίοι θα αποτελέσουν μία ακόμη λύση σε ρακέτα και περιφέρεια, αντίστοιχα, ενώ ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Διογένη Γοργόνη από τον Απόλλωνα Πατρών.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ε.Ο.Κ. και αποστέλλοντας το δελτίο συμμετοχής στην Ομοσπονδία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο σύλλογος είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση και στο πλαίσιο της αγωνιστικής του ενίσχυσης ανακοινώνει την απόκτηση του Βρετανού σέντερ, Ρόμπερτ Γκίλχριστ (25 χρ., 2.06 μ.) που πέρυσι αγωνίστηκε στη γερμανική Καρλσρούη όπως και του Έλληνα γκαρντ, Θοδωρή Τσιότρα (28 χρ., 1.90 μ.) που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς.

Παράλληλα, σε μια κίνηση επένδυση για το μέλλον αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Απόλλων Πατρών, ο 17χρονος γκαρντ (1.94 μ.) Διογένης Γοργόνης. Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου και να κάνει περήφανο τον κόσμο της πόλης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ