ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέστρεψε στο Ψυχικό ο Μοσχοβίτης

Επέστρεψε στο Ψυχικό ο Μοσχοβίτης
INTIME SPORTS

Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Φίλιππος Μοσχοβίτης θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Ψυχικού. Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου πλεϊμέικερ.

Στο Ψυχικό θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Φίλιππος Μοσχοβίτης. Ο 36χρονος πλεϊμέικερ επιστρέφει στην ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε προ διετίας (2013-'14), στην παρθενική της παρουσία στην Α2 κατηγορία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανοκίτρινων" γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά της κατηγορίας, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν -μεταξύ άλλων- σε Σπόρτιγκ, Δάφνη, Πανελλήνιο, Απόλλωνα Πατρών, Ιωνικό Ν. Φιλαδελφείας, ΜΕΝΤ, Κολοσσό, Περιστέρι, Παγκράτι, Νήαρ Ηστ και Κηφισιά.

Η ανακοίνωση του Ψυχικού αναφέρει: " Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Φίλιππο Μοσχοβίτη (36, 1μ84)", με τον νεοαποκτηθέντα πλεϊμέικερ να δηλώνει πως " είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Ψυχικό σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον και θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με ανθρώπους που εκτιμώ. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω προς αυτήν την κατεύθυνση…".

Επέστρεψε στο Ψυχικό ο Μοσχοβίτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ