ΜΠΑΣΚΕΤ

Επένδυση με Ψαρρά ο Δούκας

Επένδυση με Ψαρρά ο Δούκας

Σε μία κίνηση με στόχο το μέλλον προχώρησε ο Δούκας, ο οποίος απέκτησε τον πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Παίδων, τον 16χρονο Στέφανο Ψαρρά

Ο Δούκας δίνει μεγάλη σημασία στο κομμάτι των υποδομών και γι αυτό προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Ψαρρά, ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στο παιδικό. Ο 16χρονος γκαρντ είναι διεθνής με τις εθνικές Παμπαίδων και Παίδων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Σ.Ε.Δ. ο 16χρονος γκαρντ τόνισε πως " είμαι στον Δούκα γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά στις μικρές ηλικίες και πιστεύω πως μπορούμε να βρεθούμε πρωταθλητές της Ε.Σ.Κ.Α. αλλά και του Πανελληνίου πρωταθλήματος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε ο Α.Σ.Ε.Δούκα ανακοινώνοντας την απόκτηση του 16χρονου διεθνούς γκαρντ, Στέφανου Ψαρρά. Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών της γενιάς του με παραστάσεις, τόσο από την Εθνική Παμπαίδων όσο και της Εθνικής Παίδων.

Ο γεννημένος στις 29/2/00 γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία “Triple Crown” για να μεταβεί στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό, του οποίου υπήρξε πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα Παίδων την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Μέλος της μικτής ομάδας της Ε.Σ.Κ.Α. πανηγύρισε το 2015 στον Αστακό, το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.Κ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ