ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδιο με Αλεξανδρή στο Ιβανώφειο

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι έφερε εκνευρισμό και φραστικό επεισόδιο των οπαδών του Ηρακλή με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο του "Γηραιού".

Το Περιστέρι διεύρυνε το αήττητο σερί του στην Α2, προσθέτοντας τον Ηρακλή στη μακρά λίστα των "θυμάτων" του . Μόνο που αυτή τη φορά, η νίκη είναι πολύ πιο σημαντική απ όσες προηγήθηκαν, δεδομένου ότι επιτεύχθηκε σε βάρος του "Γηραιού" και δη στο Ιβανώφειο. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη ξεπέρασε ένα ακόμη εμπόδιο, προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην πλευρά του Ηρακλή.

Η νέα εντός έδρας απώλεια έφερε μάλιστα εκνευρισμό στις τάξεις των φιλάθλων του Ηρακλή, με μερίδα του κόσμου να αποδοκιμάζει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και να προκαλείται φραστικό επεισόδιο. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει, μέχρι να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι, ενώ πλέον "παίζεται" η παραμονή του πολύπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Ο "Τίγρης" τοποθετήθηκε μάλιστα για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι, καταλήγοντας πως " για όλα τα υπόλοιπα αποφασίζει ο πρόεδρος".

Επεισόδιο με Αλεξανδρή στο Ιβανώφειο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ