ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισοδιακό φινάλε στο Αρκαδικός-Φάρος

Επεισοδιακό φινάλε στο Αρκαδικός-Φάρος

Ο αγώνας του Αρκαδικού με τον Φάρο για την 6η αγωνιστική της Α2 σημαδεύτηκε από μπόλικη ένταση στο φινάλε που κόντεψε να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη! Δείτε το βίντεο.

Ο Αρκαδικός επιβλήθηκε δύσκολα με 69-62 του Φάρου Κερατσινίου για την 6η αγωνιστική της Α2. Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε από την ένταση που υπήρξε στα τελευταία δευτερόλεπτα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι στο youtube του " contraepithesi.gr ", με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι - και το σκορ στο 65-60 σε εκείνο το σημείο - ο Ρεντίκας Ντοβίντας του Αρκαδικού είχε μία έντονη διαφωνία με τον Φώτη Βασιλόπουλο. Λίγο μετά την επίθεση του Αρκαδικού, με το σκορ πλέον να είναι 67-60, ο Κώστας Κακαρούδης του Φάρου που κατάλαβε τι γινόταν, έσπευσε προς το μέρος του Λιθουανού με σκοπό να τον απωθήσει. Ο Γιάννης Προδρόμου του Αρκαδικού ωστόσο αντιλήφθηκε τι πήγε να συμβεί και μπήκε στη μέση, με αποτέλεσμα να βρεθεί φαρδύς-πλατύς στο παρκέ και να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη, χωρίς ευτυχώς να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με τον Αρκαδικό να παίρνει τη νίκη με 69-62. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τη στιγμή της έντασης, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ