ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένσταση ο Απόλλων, "απάντηση" από τον Χολαργό

Ένσταση ο Απόλλων, "απάντηση" από τον Χολαργό

Ο Απόλλων Πάτρας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα της Α2. "Απάντησε" μέσω των social media o πρόεδρος του Χολαργού.

Ο Χολαργός κατέκτησε πανηγυρικά την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League χάρις στη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας στον πρώτο τελικό των playoffs της Α2, "σκουπίζοντας" έτσι και τη σειρά με 3-0. Η άνοδός του πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί και τυπικά, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης ο σύλλογος της Πάτρας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι η συγχώνευσή του με τη Λιβαδειά πριν από δύο χρόνια δεν ήταν νομότυπη.

Οι Πατρινοί βασίζονται στην απαγόρευση του Πανελληνίου να συγχωνευτεί με τον ΓΣ Λάρισας το περασμένο καλοκαίρι, θεωρώντας ως δεδικασμένο αυτή την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο Χολαργός, από τη μεριά του, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, κάτι που φαίνεται και από το μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Δρόσος, πρόεδρος του συλλόγου:

" Αντιλαμβάνομαι κ. Καραπάνο ότι δεν θεωρείται αρκετό το 3-0 εντός παρκέ και από ότι βλέπω, «τρώγεστε» να υποστείτε και 4η ήττα εκτός γηπέδου, αυτή τη φορά!
Περίμενα ότι θα σας είχε προστατέψει ο συντοπίτης σας, κ. Τσαγκρώνης, για να αποφύγετε τις ανοησίες που μόνο εκθέτουν τον ιστορικό σας σύλλογο. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2. Ευτυχώς για εσάς, ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ θα αγωνίζεται στην Basket League!sket League
".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ