ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενίσχυση με Νοέα ο Αρκαδικός

Ενίσχυση με Νοέα ο Αρκαδικός

Ο Αρκαδικός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της Α2. Έτσι, λοιπόν, μετά την απόκτηση του Σάκη Καρύδα, η ομάδα της Τρίπολης ενισχύθηκε με την προσθήκη του Πέτρου Νοέα.

To Sport24.gr ενημέρωσε εγκαίρως για τη συμφωνία ανάμεσα στον Πέτρο Νοέα και τον Αρκαδικό. Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά την απόκτηση του Σάκη Καρύδα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, οι Αρκάδες επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 27χρονο φόργουορντ.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: '' Ο Νοέας γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1987, καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ, έχει ύψος 2μ.04 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακάδημο Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον τοπικό Απόλλωνα.

Στη μέχρι σήμερα επαγγελματική καριέρα του, ο Πέτρος Νοέας έχει περάσει από ομάδες της Α1 κατηγορίας όπως είναι η ΑΕΚ, το Μαρούσι, τα Τρίκαλα, ενώ στην Α2 κατηγορία αγωνίστηκε με τον Κόροιβο Αμαλιάδας''.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Πέτρος Νοέας τόνισε: ''Στη συζήτηση που είχα με τον προπονητή, κατάλαβα ότι η ομάδα είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα για την υπέρβαση. Οι παράγοντες θέλουν να φτιάξουν μία ομάδα ανταγωνιστική, που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία και για αυτό το λόγο συμφώνησα να έρθω, βοηθώντας όσο μπορώ περισσότερο σε αυτή την προσπάθεια.

Ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρει ο Αρκαδικός την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Για αυτό το λόγο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα, προκειμένου να είναι η ομάδα έτοιμη και δυνατή στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και εμείς πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της σαιζόν θα κάνουμε ταμείο στο τι καταφέραμε. Επειδή γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από την ομάδα χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου. Πιστεύω ότι στις δύο ώρες που θα έρχεται στο γήπεδο θα ευχαριστιέται από το μπάσκετ που θα βλέπει''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ