ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενίσχυση με Λάτοβιτς το Ψυχικό

Ενίσχυση με Λάτοβιτς το Ψυχικό

Το Ψυχικό συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Basket League ΟΠΑΠ τη νέα σεζόν ενώ η συμφωνία με τον Νταμίρ Λάτοβιτς επιβεβαιώνει τις μεγάλες προσδοκίες στα βόρεια προάστια.

Ο 34χρονος πρώην φόργουορντ (2μ.04) του Ρεθύμνου έχει κατακτήσει δυο φορές στην καριέρα του το πρωτάθλημα στην Α2 και πλέον καλείται να οδηγήσει το Ψυχικό στην Basket League ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση αναφέρει

''Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νταμίρ Λάτοβιτς (34, 2μ04).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό μιας κι έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλείου, του Κολοσσού Ρόδου, του Παγκρατίου και του Ρεθύμνου (πέρσι είχε 4.3 πόντους και 3.3 ριμπάουντ στη Basket League ΟΠΑΠ), με τα χρώματα του οποίου πανηγύρισε ουκ ολίγες επιτυχίες την τελευταία πενταετία. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε Κρκα (Σλοβενία) και Στρούμιτσα (Σκόπια).

Είναι απόφοιτος του Μοντάνα Στέιτ, με το οποίο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην περιφέρεια Big Sky, ενώ στην τελευταία του χρονιά στο κολέγιο μέτρησε 11 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στην πλούσια καριέρα του στην Ευρώπη έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Σκοπίων με τη Στρούμιτσα και δύο πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας στην Ελλάδα με τον Κολοσσό Ρόδου και το Ρέθυμνο''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ