ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενίσχυση με Αναγνωστάκη ο Ηλυσιακός

Ενίσχυση με Αναγνωστάκη ο Ηλυσιακός

Ο 20χρονος γκαρντ (1μ.92) Γιάννης Αναγνωστάκης είναι ο πέμπτος παίκτης που επέλεξε ο Κώστας Σορώτος για την ενίσχυση του Ηλυσιακού που συνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό μοντέλο ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά, λοιπόν, τις συμφωνίες με τους Τάσο Καρτέρη, Κώστα Ζώρζο, Τάκη Νικολακόπουλο και Νίκο Τσιώκο, ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γιάννη Αναγνωστάκη, ο οποίος θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Σορώτου.

"Πιστεύω ότι είναι πρόκληση η επιλογή τού Ηλυσιακού να πορευτεί με νέους σε ηλικία αθλητές κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με της ομάδας, δηλαδή να αποδώσουμε ποιοτικό μπάσκετ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται" ανέφερε αρχικά ο 20χρονος γκαρντ.

Εν συνεχεία δικαιολόγησε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στα Ιλίσια. "Ο βασικός λόγος που δέχθηκα αμέσως την πρόταση του Ηλυσιακού, είναι η παρουσία του προπονητή, Κώστα Σορώτου, ενός ανθρώπου με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, και η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι ο τρόπος παιχνιδιού που εφαρμόζει μου ταιριάζει απόλυτα και θα βοηθήσει την ομάδα κι εμένα προσωπικά".

Ο Γιάννης Αναγνωστάκης έχει αγωνιστεί στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο Εφηβικό του Παναθηναϊκού και στον Χολαργό. Έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, δύο ως Παίδας και δύο ως Έφηβος.

Τη μία, μάλιστα, αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2010, που διεξήχθη στην Κύμη. Το 2013 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο -σε επίπεδο Εφήβων- με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ