ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενισχύεται με Κορωνίδη το Ψυχικό

Ενισχύεται με Κορωνίδη το Ψυχικό

Στην ανακοίνωση του Άρη Κορωνίδη προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6) το Ψυχικό και κάπως έτσι έκανε... σεφτέ σε ό,τι αφορά το νέο ρόστερ.

Στην πρώτη μεταγραφή προέβη το Ψυχικό, με τον Άρη Κορωνίδη να προστίθεται στο ρόστερ της εκπροσώπου στην Α2.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως μέλος των "κυανοκίτρινων", ο 31χρονος γκαρντ είπε πως "είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έρχομαι σε έναν σύλλογο που είναι υγιής και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις", ανέφερε, αρχικά και συνέχισε: "Γνωρίζω ότι θα έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και εύχομαι να ταιριάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μεταξύ μας οι παίκτες για να βγάλουμε στο παρκέ αυτό που θέλουν ο προπονητής και η διοίκηση. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πάνε όλα καλά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ψυχικό:

"Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άρη Κορωνίδη (32, 1μ88). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις εθνικές κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία έχοντας φορέσει τη φανέλα του Παπάγου, του ΠΑΟΚ, του Π. Φαλήρου, του Απόλλωνα Πάτρας, του Ρεθύμνου, του Περάματος, της Αγίας Παρασκευής και του Πόλις Καλλιθέας, έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κύπρο με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου και του ΑΠΟΕΛ, ενώ ήταν Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου για δέκα συνεχόμενα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ