ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμειναν δύο στο Ψυχικό

Έμειναν δύο στο Ψυχικό
INTIME SPORTS

Τη φανέλα του Ψυχικού θα συνεχίσουν να φορούν για έναν ακόμη χρόνο οι Ντίνος και Παύλος Αχής. Αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους "κυανοκίτρινους", οι οποίοι προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα θα αγωνίζεται για μία ακόμη χρονιά οι Ντίνος (φώτο) και Παύλος Αχής. Τα δύο αδέρφια είπαν το "ναι" στην πρόταση που τους κατέθεσε το Ψυχικό, παραμένοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο πρώτος άλλωστε είναι αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ ο δεύτερος ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και θα είναι διαθέσιμος από την έναρξη της προετοιμασίας.

Η σχετική ανακοίνωση: "Η Α.Ε. Ψυχικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των Ντίνου Αχή (29, 1μ88) και Παύλου Αχή (26, 1μ93) στο ρόστερ για μία ακόμη χρονιά".

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με το Ψυχικό, ο Ντίνος Αχής ανέφερε πως " δεν ήταν δύσκολο να πω το "ναι". Είναι τυπική διαδικασία η παραμονή μου στο Ψυχικό, από τη στιγμή που κι οι δύο πλευρές είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένες από τη συνεργασία μας. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία φέτος. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο απαιτητικό, επιπέδου Α1, οπότε θα χρειαστεί να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο".

Από την πλευρά του, ο Παύλος Αχής είπε πως " χαίρομαι πολύ που συνεχίζω στην ομάδα. Εδώ ήθελα να μείνω, οπότε η παραμονή μου είναι κάτι που μου δίνει έξτρα κίνητρο για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, ώστε να δουλέψουμε δίχως προβλήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ