ΜΠΑΣΚΕΤ

''Έκλεισε'' Μαντζιώρη το Ψυχικό

''Έκλεισε'' Μαντζιώρη το Ψυχικό

Το Ψυχικό συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Α2. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα ήλθε σε συμφωνία με τον Νίκο Μαντζιώρη ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Αγ. Παρασκευή.

Η Αγία Παρασκευή υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική ωστόσο ο Νίκος Μαντζιώρης ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει φέτος η ομάδα των βορείων προαστίων. Ο 31χρονος φόργουορντ (2μ.00) ήταν πρώτος σκόρερ της ΚΑΠ με 17.6 πόντους ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ μ.ό. σε 26 συμμετοχές.

Μάλιστα, οι 41 πόντοι με 20/24 βολές, 6/12 δίποντα, 3/5 τρίποντα που σημείωσε στον αγώνα με τον Αρκαδικό συνιστούν μια από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουν σημειωθεί στη ''σύγχρονη'' ιστορία της Α2!

Ο Μαντζιώρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παγκράτι, Δούκα, Ολυμπιακό Βόλου και ΔΑΣΑΛ ενώ έχει παραστάσεις από Α1 με τη φανέλα του Πανελευσινιακού. Από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ψυχικό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα αφού οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ