ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκλεισε Μπένα, "βλέπει" δύο

Έκλεισε Μπένα, "βλέπει" δύο

Ο Ηρακλής κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σταμάτη Μπένα, ενώ κινείται και για τους Πόπαντιτς και Χείλαρη

Ο Ηρακλής έχει μπει δυναμικά στις μεταγραφές με στόχο να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος που είναι προ των πυλών. Κόθρας, Δέσπος και Μιχάλογλου συμφώνησαν να συνεχίσουν στον "γηραιό", ενώ σε αυτούς ήρθε να προστεθεί ο πολύπειρος Σωτήρης Γκιουλέκας (36χρ., 2.02μ.) και ο Βαγγέλης Μπέμπης (19χρ., 1.94μ.) βάζοντας ουσιαστικά μία καλή βάση για το ρόστερ που θέλει να χτίσει ο Στέφανος Πέρκος.

Στους υπάρχοντες παίκτες έρχεται να προστεθεί ακόμα μία πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς παίκτης του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται ο Σταμάτης Μπένας, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν όντας παίκτης του Ερμή Λαγκαδά. Ο 29χρονος σέντερ που έχει παραστάσεις από Α1 με τον ΚΑΟΔ θα αποτελέσει το ιδανικό δίδυμο με τον Γκιουλέκα στην "γαλανόλευκη" φροντ λάιν.

Από εκεί και πέρα πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του κόουτς Πέρκου βρίσκονται ακόμα δύο παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα ο "γηραιός" είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάρκο Πόπαντιτς και τον Δημήτρη Χείλαρη.

Ο Πόπαντιτς γνωρίζει καλά την Α2, καθώς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Αρκαδικού, ενώ πέρσι έπαιξε στην Ουγγαρία με την Κορμέντ. Όσον αφορά τον Χείλαρη, ο 25χρονος φόργουορντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ρεθύμνου στην Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ