ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγιναν εθελοντές αιμοδότες στον Φάρο

Έγιναν εθελοντές αιμοδότες στον Φάρο

Ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας, και οι Μιχάλης Κακιούζης, Βαγγέλης Καράμπουλας, Μάριος Μπατής και Γιώργος Κουντουράς βρέθηκαν σήμερα (11/12) στο νοσοκομείο "Μεταξά" στον Πειραιά κι έδωσαν αίμα.

Στη λίστα των εθελοντών αιμοδοτών προστέθηκαν πέντε μέλη του Φάρου Κερατσινίου, που βρέθηκαν σήμερα (11/12) στο νοσοκομείο "Μεταξά" στον Πειραιά κι έδωσαν αίμα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος, Βαγγέλης Τσάπας, και οι Μιχάλης Κακιούζης, Βαγγέλης Καράμπουλας, Μάριος Μπατής και Γιώργος Κουντουράς επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου και συνεισέφεραν στην προσπάθεια του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού σωματείου τηλε-ειδοποίησης και βοήθειας στο σπίτι "Γραμμή Ζωής", με το οποίο συνεργάζεται ο Φάρος Κερατσινίου στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματός του.

Η ανακοίνωση του Φάρου

"Σήμερα το πρωί (11/12) αντιπροσωπεία των παικτών και της διοίκησής μας βρέθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά, προκειμένου να δώσει αίμα και να προστεθεί στη λίστα των εθελοντών αιμοδοτών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ήρθε ύστερα από τη συνεργασία του Φάρου Κερατσινίου και της «Γραμμής ζωής» και μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε από φέτος «onefamilyonegoal». Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο βρέθηκαν οι Βαγγέλης Τσάπας, Μιχάλης Κακιούζης, Βαγγέλης Καράμπουλας, Μάριος Μπατής και Γιώργος Κουντουράς.Οι άνθρωποι της «Γραμμής ζωής», Γεράσιμος Κουρουκλής, πρόεδρος του οργανισμού, και η Ιφιγένεια Μίγκα, μέλος της «Γραμμής ζωής», υποδέχθηκαν τους ανθρώπους του Φάρου και τους ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ