ΜΠΑΣΚΕΤ

"Έδεσε" τον Κοψαύτη ο Αρκαδικός

"Έδεσε" τον Κοψαύτη ο Αρκαδικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κοψαύτης θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός του Αρκαδικού, αφού η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου ανακοίνωσε την παραμονή του στην Τρίπολη.

Η συμφωνία ήταν γνωστή εδώ και μερικές ημέρες, πλέον όμως πήρε τη δέουσα -επίσημη- μορφή. Ο Γιώργος Κοψαύτης θα φορά τη φανέλα του Αρκαδικού για έναν ακόμη χρόνο, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα όπου έχει δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να προαχθεί σε αρχηγό.

"Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό Γιώργο Κοψαύτη", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Γιάννη Διαμαντάκου.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε πως " αρχικά να πω πως είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Αρκαδικό γιατί αυτή ήταν και η επιθυμία μου. Από εκεί και πέρα, βασικός μας αντίπαλος φέτος είναι σε πρώτη φάση ο χρόνος. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά στην Α2 για εμάς, καθώς το πρωτάθλημα έχει αλλάξει και υπάρχουν καλές ομάδες με υψηλά μπάτζετ.

Εμείς, έχουμε ως πρώτο ζητούμενο να γίνουμε σύντομα ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε αποτελέσματα. Έχουμε την ευκαιρία να καταφέρουμε κάτι πολύ δύσκολο και για να το κάνουμε πρέπει όλοι μας να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Φυσικά, για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος πάντα μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ