ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυνατό τεστ στον Πειραιά

Δυνατό τεστ στον Πειραιά

Ο Εθνικός φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κύμη στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 28η στροφή της Α2, όμως ντέρμπι παραμονής θα δώσουν Πεύκα - Ψυχικό, ενώ ο Φάρος φιλοξενεί τον Ηρακλή στην "Ιχθυόσκαλα" Δείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η Α2 "φλέγεται" με τον Εθνικό να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κύμη και τον Φάρο να υποδέχεται τον ιστορικό Ηρακλή. Ντέρμπι σε Λευκάδα και Πεύκα εκεί όπου η Δόξα υποδέχεται τον Δούκα και οι Μαχητές σε ένα ματς "ζωής ή θανάτου" για την παραμονή το Ψυχικό. Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα τελευταία νέα των ομάδων πριν το τζάμπολ.

Ας δούμε αναλυτικά τα εφτά παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Α2 με όλα τους να ξεκινούν στις 17:00.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΥΜΗ: Στο κλειστό του Εσπέρου στη Καλλιθέα ο Εθνικός υποδέχεται τη πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κύμη, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κερδίσουν και τα τρία τελευταία τους παιχνίδια που θα έχουν χαρακτήρα τελικού στο δρόμο της απευθείας ανόδου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε μία τριάδα παιχνιδιών όπου το δεύτερο είναι το ντέρμπι κορυφής με τον Φάρο. Σε ένα παιχνίδι που θα συνδυαστεί με το ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου του Εθνικού του Γιώργου Καλαφατάκη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο έτερος πρωτοπόρος της βαθμολογίας Φάρος, υποδέχεται στο Κερατσίνι τον Ηρακλή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού. Οι γηπεδούχοι ωστόσο όπως και η Κύμη κυνηγάνε το 3 στα 3 στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος και μαζί την απευθείας άνοδο.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ο Φίλιππος Βέροιας χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή του Δημήτρη Γκίμα υποδέχεται το Περιστέρι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν αλλά και στην Α2 μέχρι να επιστρέψει μετά τον υποβιβασμό του. Κι όσο για το Περιστέρι όλα δείχνουν πως θα είναι στα πλέι άουτ αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια θα ψάξει όσο περισσότερες νίκες μπορεί για να πλασαριστεί στην υψηλότερη δυνατή θέση.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΔΟΥΚΑΣ: Η Δόξα Λευκάδας εκμεταλλευόμενη την έδρα της θέλει να "σφραγίσει" με μία νίκη την είσοδο της στα playoffs τη ίδια ώρα που ο Δούκας χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να εξασφαλίσει 100% την απευθείας σωτηρία της αποφεύγοντας το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ.

Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ: Στη Λιβαδειά χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρία της έδρας η τοπική ΑΕΛ για να έχει ελπίδες αποφυγής των πλέι άουτ. Όπως και για το Πευκοχώρι είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τις έστω και μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία του αφού με ήττα θα ακολουθήσει τον Φίλιππο Βέροιας στη Β΄ Εθνική.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ - ΨΥΧΙΚΟ: Στα Πεύκα οι Μαχητές Δόξας Πεύκων υποδέχονται το Ψυχικό σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες για να ξεφύγουν από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: Στο κλειστό του Μετς το Παγκράτι έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α2 και δεν ελπίζει σε είσοδό του στα πλέι οφ θα κοιτάξει να προσθέσει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στο ενεργητικό του. Την ίδια ώρα ο Πανερυθραικός θα διεκδικήσει το διπλό, το οποίο θα του επιτρέψει να συνεχίσει να ελπίζει σε έξοδό του από τη ζώνη των πλέι άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ