ΜΠΑΣΚΕΤ

Δούκας και Καυκής μαζί ως το 2018

Δούκας και Καυκής μαζί ως το 2018

Στον Δούκα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για δύο ακόμη χρόνια ο Παναγιώτης Καυκής, όπως ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα οι "μπλε".

Το "ναι" στη διετή επέκταση του συμβολαίου που του πρότεινε ο Δούκας είπε ο Παναγιώτης Καυκής, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των "μπλε". Η διοίκηση του Δούκα ανακοίνωσε την παραμονή του "κάπτεν" ως το 2018, διατηρώντας στο ενεργητικό του έναν εκ των κορυφαίων πλεϊμέικερ της Α2 κατηγορίας.

Η επίσημη ανακοίνωση:

" Ο Α.Σ.Ε. Δούκα εγκαινιάζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, με την ην ανακοίνωση της παραμονής του Παναγιώτη Καυκή. Ο έμπειρος playmaker (36χρονών, 1.96μ.) και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο επιπλέον χρόνια και θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια ακόμη καλύτερη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Ο έμπειρος playmaker (36χρονών, 1.96μ.) και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο επιπλέον χρόνια και θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια ακόμη καλύτερη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2".

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Παναγιώτης Καυκής δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη καριέρα μου στον Δούκα, ο οποίος έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να βρίσκεται μέλος ενός συλλόγου όπου τον απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, με όλα τα υπόλοιπα θέματα να είναι λυμένα... Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να έχουμε όλοι μας υγεία και να κάνουμε το... κάτι παραπάνω σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα".

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του Παναγιώτη Καυκή με τα χρώματα του Δούκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ