ΜΠΑΣΚΕΤ

Δορκοφίκης και Μανσαράι στον Αμύντα

Δορκοφίκης και Μανσαράι στον Αμύντα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αμύντας ανακοίνωσε την απόκτηση των Περικλή Δορκοφίκη και Βαγγέλη Μανσαράι, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια και την φροντ λάιν του.

Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Αμύντας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Περικλή Δορκοφίκη (36, 2μ04) και Βαγγέλη Μανσαράι (20, 1μ95). Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρσι στον Παπάγου, έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ο δεύτερος φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των "πορτοκαλί":

" Διπλή ενίσχυση και επίσημα για την ομάδα μας με την ενσωμάτωση του έμπειρου σέντερ Περικλή Δορκοφίκη και του 20άχρονου γκαρντ Βαγγέλη Μανσαράι! Ο Περικλής Δορκοφίκης μετά από μία καριέρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Περιστέρι, Αβελίνο, Ρετζιάνα, Ολυμπιάδα Πάτρας, Ρέθυμνο, Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Παπάγου, με τον οποίο είχε αντιμετωπίσει τον Αμύντα στον Νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. Στους "Στρατηγούς" είχε ηγετικό ρόλο και ήταν ο πρώτος τους σκόρερ (έβδομος συνολικά στον όμιλο), με μέσο όρο 14 πόντων ανά αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μανσαράι (ύψους 1.95) με καταγωγή από την Σιέρα Λεόνε και γεννημένος στην Ελλάδα, αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του πρωταθλητή Πανιωνίου και με τα σπουδαία αθλητικά του προσόντα θα ενισχύσει την ομάδα μας για τα επόμενα 2 χρόνια, στις θέσεις 2 και 3. Καλωσορίζουμε τους 2 αθλητές μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ