ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλό "χτύπημα" από το Μαρούσι

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Μιχαλούτσου και Ανδρέα Ρεκουνιώτη, ρίχνοντας τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, με την προσθήκη των δύο νεαρών παικτών.

Δύο ακόμη παίκτες προσέθεσε στο δυναμικό του το Μαρούσι, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Μιχαλούτσου και Ανδρέα Ρεκουνιώτη. Οι δυο τους αγωνίστηκαν πέρσι στον Πανελευσινιακό, έχοντας εξαιρετική παρουσία, για να επιβραβευτούν με μεταγραφή στην ομάδα του Κώστα Κεραμιδά, που φέτος θα συμμετάσχει στην Α2.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Το Μαρούσι ανακοινώνει την συμφωνία με τους Γιάννη Μιχαλούτσο και Ανδρέα Ρεκουνιώτη. Και οι δύο παίκτες την περασμένη χρονιά είχαν εξαιρετική παρουσία με την ομάδα του Πανελευσινιακού και η οικογένεια του Γ.Σ.Α. είναι πολύ χαρούμενη που τους έχει πλέον στο δυναμικό της. Ο 20χρονος Μιχαλούτσος αγωνίζεται στο 3, ενώ ο 22χρονος Ρεκουνιώτης στο 4".

Στις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Αμαρουσίου, οι δύο παίκτες ανέφεραν:

Γιάννης Μιχαλούτσος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Ο στόχος για την φετινή σεζόν, τόσο ο ομαδικός, όσο και ο προσωπικός είναι δύσκολοι, καθώς θα βρεθούμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α2. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κεραμιδά για την ευκαιρία. Τα υπόλοιπα στο παρκέ".

Ανδρέας Ρεκουνιώτης: "Τιμή για εμένα που είμαι σε ένα τέτοιο σύλλογο όπως το Μαρούσι. Από εδώ και πέρα θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ