ΜΠΑΣΚΕΤ

Διευκρινίσεις για τα μεταγραφικά

Διευκρινίσεις για τα μεταγραφικά

Η νεοφώτιστη στην Α2, Κύμη, έχει ταράξει τα νερά με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει κάτι που έχει ως αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να φέρονται ως στόχοι της. Με ανακοίνωση οι Ευβοιώτες κράτησαν αποστάσεις από την μεταγραφολογία των ημερών

Οι μεταγραφές των Τουντζιαράκη και Ψαθά έδωσαν το στίγμα για την επόμενη ημέρα. Η Κύμη έρχεται στην Α2 με στόχο να πρωταγωνιστήσει και γι αυτό "χτυπάει" παίκτες από το... πάνω ράφι. Οι υψηλές βλέψεις της ευβοιώτικης ομάδας γεννούν... και πολλά σενάρια και καθημερινά φέρονται παίκτες Α1 να βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Βασίλη Μπρατσιάκου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα διέψευσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τους Πελεκάνο και Τσαλδάρη, ενώ ξεκαθάρισε ότι " τα συγκεκριμένα σενάρια εξυπηρετούν παιχνίδια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει

" Είδαμε έκπληκτοι σήμερα (17/06) σε ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι η ομάδα μας ενδιαφέρεται για τους καλαθοσφαιριστές Μιχάλη Πελεκάνο και Δημήτρη Τσαλδάρη. Κατ’ αρχάς διαψεύδουμε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ευφάνταστο σενάριο, αφορμής δοθείσης όμως θέλουμε να καταστήσουμε σαφή κάποια πράγματα. Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου μάς έχουν χρεώσει συζητήσεις με πάνω από δέκα παίκτες, χωρίς να ισχύουν οι περισσότερες από αυτές. Χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τα αθλητικά σάιτ, τα οποία θεωρούμε ότι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους κάτω από αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες, πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα σενάρια εξυπηρετούν "παιχνίδια" στα οποία δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε.

Είναι απόφασή μας να πληροφορούμε τους φίλους της ομάδας μας και την κοινή γνώμη για τις κινήσεις μας μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας(gskimis.gr), μέσω της σελίδας μας στο facebook και μέσω δελτίων Τύπου που στέλνουμε σε όλα τα αθλητικά σάιτ. Όλα αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση, το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ